Igazat mondott-e az Államtitkárság, amikor az általa az iskolákba kiküldött kérdőívek eredményeit ismertette? Utána járunk!
Kérjük, töltse ki a kérdőívet, hogy valós képet kapjunk arról, mit gondolnak az érintettek az Államtitkárság kérdőívében feltett kérdésekről!

Az Oktatási Államtitkárság 2011. április 27-én kérdőívet juttatott el az iskolákba - 2011. április 28-i visszaküldési határidővel -, melyben az oktatás tervezett átalakításával kapcsolatos egyes intézkedésekhez kérte az iskolaigazgatók véleményét. A megoldás ismét része annak a kormányzati koncepciónak, amely minden nagyobb átalakítást érdemi egyeztetés nélkül, az érdekképviseletek kihagyásával kíván megoldani.

Az Oktatási Államtitkárság 3200 iskolaigazgatónak küldte meg a kérdőívet, időt sem hagyva a kollégákkal való konzultációra, ebben az intézmények falain túlmutató kérdéskörben. Ezért a Pedagógusok Szakszervezete lehetővé kívánja tenni, hogy a közoktatásban dolgozók közül ne csak az iskolaigazgatók, hanem a közoktatásban érintettek teljes köre véleményt nyilváníthasson. Fontosnak tartja továbbá azt is, hogy bárki, akit érdekel a közoktatás jövője, szintén megtehesse ezt. 

A Pedagógusok Szakszervezete ezért az Oktatási Államtitkárság kérdéseit változatlan formában teszi közzé. Erre kérjük mi is az Önök válaszát. Miután a feltett kérdések önmagukban nem értelmezhetők, illetve a kormányzati szándékok nem olvashatóak ki belőlük, a Pedagógusok Szakszervezete a kérdések után az eddig rendelkezésére álló információk alapján megjegyzésekkel segíti azok értelmezését.
A 6 kérdésből álló kérdőívet az alábbi linkre kattintva tudja kitölteni:
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/453491567/
Együttműködését köszönjük!
Az eredményeket honlapunkon a hasonló című cikk végén naponta többször közzé tesszük:
http://www.pedagogusok.hu/index.php?cikk=010294_mi_a_pedagogusok_valodi_velemenye_az_allamtitkarsag_kerdoiverol

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pedagogusok.blog.hu/api/trackback/id/tr372878185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása