A GFK Csoport felmérése szerint tavalyhoz képest 11 százalékkal javult a pedagógusok (tanítók, tanárok) megítélése.
A PSZ álláspontja szerint Kollégáink megítélésének javulása összefügg azzal, hogy szakszervezetünk tavalyi, XVIII. kongresszusán elhatároztuk, hogy javítani kell a szervezet kommunikációs tevékenységét, médiabeli megjelenését. Úgy gondoljuk, hogy a PSZ stílusváltása, kommunikációs tevékenysége is hozzájárult ahhoz, hogy sikerült a közvéleményben tudatosítani, hogy a pedagógusok sokat, nem fél napot dolgoznak, munkájukat pedig nehéz körülmények között felelősségteljesen végzik. 
Sajátos módon az iskolai agresszió terjedése, ennek publicitása is hozzájárult ahhoz, hogy a társadalom szembesült az iskolákban uralkodó viszonyokkal, a pedagógusok munkakörülményeivel, munkájuk eredményességével.

A bejegyzés trackback címe:

https://pedagogusok.blog.hu/api/trackback/id/tr801180164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása